wandelen

Wandelen met de hond


Alle wandelingen vertrekken aan het centraal cafetaria en zijn zeer goed weergegeven. Je kan kiezen uit 3 afstanden. Deze zijn 100% op het 19 are groote domein van Blueberry Fields  in het natuurgebied “de Vallei van de zwarte beek”. Langs het wandelparcours  staan de diverse standen, demo ruimte voor hondensporten, overdekt en open air terras. (beide terrassen zijn deels overdekt)

Gele wandeling  850 meter (puppy wandeling)


Deze “bosbessen leerpad wandeling" brengt je langs één van de velden waar bosbessen worden gekweekt. Deze wandeling is ook geschikt voor rolstoelen. Leuk voor pups & kids.


Groene Wandeling 1120 meter (jonge honden wandeling)


Deze “bomenwandeling” loopt in het begin rond de productiehal en opslag van de bosbessen. Via de vijver en het bos wandel je nog een stuk lang de  kabbelende winterbeek. Zeker een aanrader voor liefhebbers die een mix weten te waarderen op een beperkte afstand.

Blauw / rood wandeling  3000 meter (junior wandeling)


Deze wandeling is in het begin gelijklopend met deze van de groene wandeling. Al ga je bij deze wandeling de winterbeek kunnen volgen op het volledige domein. Tenslotte passeer je nog enkele velden waar bosbessen worden gekweekt.


Geel/blauw/rood  wandeling 3750 meter (senior wandeling)


Als je echt alle uithoeken van het domein wil gezien hebben, is dit de uitdaging voor baasje en hond. Deze combinatie gaat wel enkele 100-den meters dubbel zijn.

Hutje, hutje, hutje op de hei!


Ja, het is ook de titel van een van de grootste schlagers van Nederland, maar hier hebben de 8 eigentijdse hutjes een andere betekenis. Kan je ze allemaal ontdekken? Een van deze 8 hutjes kan je reserveren voor een karrenmaaltijd voor baasje en hond. Een primeur voor België.  Meer info op button karrenmaaltijd.